Mail to Budstikka

Back to the post about Budstikka removing debate articles

Erik Strand’s e-mail to the newspaper Budstikka:

I fjor (november eller desember) la jeg inn vedlagte innlegg om et meget viktig tema – korrupsjon i Norge – på Budstikkas debattforum. Det inneholdt færre ord enn det som stod oppført som maks-grense (70 ord?). Så ser jeg at det er blitt fjernet. På FAMPOs sider har vi opprettet en samlemappe vi har gitt betegnelsen “Media”. Den akter vi å fylle med bl.a. opplysninger om hvem som fjerner innlegg om korrupsjon i Norge. For sikkerhets skyld stiller jeg spørsmålet om jeg har sett riktig – at det aktuelle innlegget er blitt fjernet. Jeg finner det uansett ikke igjen. Med vennlig hilsen

Erik Strand”

The reply from Dag Otter Johansen:

Innleggene er fjernet. Det samme gjelder det som er postet i dag.

Dag Otter Johansen kanalansvarlig budstikka.no“.